Emma Roberts

Üdvözöllek az oldalon, amely a gyönyörű és tehetséges színésznő, Emma Roberts életéről és munkásságáról szól. Emma már sok filmben és sorozatban szerepelt, köztük a Családi üzelmekben, az Amerikai Horror Story 3. és 4. évadában, valamint a Scream Queens - Gyilkos történetben. Az oldalon rengeteg kép, interjú és friss hír vár nap, mint nap. Ha tetszik az oldal, látogasd meg minél gyakrabban, hogy ne maradj le semmiről, ami Emma izgalmas életével kapcsolatos.

Jelentkezz társszerkesztőnek!

Ha szereted Emmát, és időd is engedi, akkor ne habozz, jelentkezz társszerkesztőnek! Nincs más dolgod, mint küldeni egy e-mailt erre a címre!

 
Ki ő?

Emma Rose Roberts 1991. február 10-én született New York-ban. Édesapja a híres színész, Eric Roberts. Emma karrierje 2001-ben kezdődött, amikor is megkapta a Betépve című filmben Johnny Depp lányának a szerepét. A Nincs mese című sorozatban énekelt és gitározott. Bemutatkozó albuma, az Unfabulous and More: Emma Roberts, amit 2005 szeptemberében kezdtek forgalmazni. Ezt követően számos filmben és sorozatban szerepelt: Sikoly 4, Rokonlelkek, Családi üzelmek, American Horror Story, Scream Queens.

Bejárat

 
Projektek
The Blackcoat's Daughter (2017.02.16.) kész
Eredeti cím: February
Premier: 2017.
Műfaj: Horror, triller
Szerep: Joan
Leírás: Kat (Kiernan Shipka) és Rose (Lucy Boynton) egyedül maradnak a bentlakásos iskolában a téli szünetben, amikor rejtélyes dolgok történnek. Amíg a lányok egyre hátborzongatóbb eseményeket tapasztalnak az iskolában, Joan (Emma Roberts), a zaklatott fiatal nő eltökélt, hogy az iskolába jusson, amilyen gyorsan csak lehet. De míg Joan egyre közelebb kerül, Kat a láthatatlan gonosz erő felé csúszik, míg Rose kétségbeesetten próbál neki segíteni.
Magyar premier: Nincs adat
Four Seasons (2017) előkészületben
Eredeti cím: Four Seasons
Premier: 2017
Műfaj: vígjáték, dráma
Szerep: ??
Leírás: A történet New Yorkban kezdődik, ahol a Music család életét követhetjük figyelemmel. Walter a sikeres rádiós műsorvezető az alkoholista feleségétől eltávolodik, ugyanakkor problémás lányával törődik. A fia, Stephen megpróbál új életet kezdeni Los Angelesben, barátnőjével, de a családi viszály visszahúzza.
Magyar premier: Nincs adat
Now I See You (2018) előkészületben
Eredeti cím: Now I See You
Premier: 2018
Műfaj: dráma
Szerep: Nicole Kear
Leírás: Kear végzős volt a Yale-en, amikor megtudta, hogy csak néhány éve van mielőtt elvesztené látását. Ezt követően elindult, hogy a lehető legtöbbet hozza ki látásából. Amikor a világ már kezdett elmosódottá válni, egy dolog világossá vált: nem nyeri meg a harcot a vakság ellen. A bátorságot és reményt mutatja be a film, amelyben megbirkózunk a veszteséggel és ez elvezet a sikerhez és az igaz szerelemhez.
Magyar premier: Nincs adat
Belletrist Book Club
Leírás: Emma és barátnője, Karah Preiss alapította könyvklub. Minden hónapban ajánlanak a közösségnek egy könyvet, amit különféle érdekességekkel tesznek különlegessé: interjúk a szerzőkkel, találkozók a könyvklub tagjaival, élő videóinterjúk.

 

 
Elite

 

Szabad: 3 hely

 
Chat

Az oldalt egy ember szerkeszti: Cee! A chatben kérlek ne szidd Emmát, a szerkesztőt vagy a honlapot! Ha kérhetem, akkor a hirdetést is mellőzzük!

 
Információ
Cee Szerkesztő
2016. 09. 01. Nyitás
Emma Roberts Téma
G-PortálSosugary Tárhely
Linda Design
Gergő Köszönet
Nyilatkozat! Az oldal nem áll kapcsolatban Emmával vagy a hozzátartozóival, munkatársaival, menedzserével. Ez csupán egy nonprofit rajongói oldal, hogy minnél többet megtudjatok a színésznőről. Az oldalon minden saját, eltulajdonítani szigorúan tilos! A más helyekről származó tartalom forrással megjelölt! © 2016-2017 Emma Roberts Hungary
 
Hírek

'Little Italy" forgatási képek (06.01.)

Újabb képeket kaptunk Emma legújabb filmjének forgatásáról. A 'Littlle Italy' című filmet Torontóban, Kanadában forgatják május 14. óta. Emma mellett Hayden Christensen és a legújabb információk szerint Alyssa Milano is szerepel a filmben. Most 11 db képet kaptunk a forgatásról!

004we.jpg010wewe.jpg006we.jpgwwwww.jpg007we.jpg001we.jpg

2017.06.04. 10:24, Cee

Ariel Levy: The Rules Do Not Apply

Az Emma és barátnője, Karah által indított könyvkub második ajánlott könyve még április hónapra: Ariel Levy: The Rules Do Not Apply című műve. Most a könyvről és az írónőről olvashattok néhány alapadatot. A könyv magyar nyelven nem jelent meg!

Ariel Levy 1974-ben született  New Yorkban. A The New Yorker munkatársa és a Female Chauvinist Pigs: Women and the Rise of Raunch Culture szerzője. A munkája megjelent a The Washington Postban, a The New Yorkerben, a Vogueban, a Slateben, a Men's Journalban és a Blenderben. Levy 2009-ben a The Advocate június/júliusi számában a '40 év alatti legbefolyásosabb ember' listáján szerepelt.
Levy a '90-es években a Wesleyan Egyetemen végzett. Elmondása szerint az ott szerzett tapasztalatai nagymértékben befolyásolták a modern szexualitással kapcsolatos nézeteit. Az egyetem után rövid ideig a Planned Parenthoodnál dolgozott, de onnan kirúgták. Ez után egy new yorki lapnál kezdett dolgozni. A The New Yorker magazinnál 2008 óta dolgozik, és ő írta Cindy McCain és Marc Jacobs profilját. Írt már John Watersről, Donatella Versaceról, Al Frankenről, Clay Aikenről és Jude Lawról. Feltárta az amerikai drogfogyasztással, a nemi szerepekkel és a leszbikus kultúrával kapcsolatos kérdéseket, valamint az amerikai popkultúráról is írt, mint a Sex and the City és Gwen Stefani. Ezek közül néhány cikk utal Levy  személyes gondolataira a modern feminizmus állapotáról.

Amikor a 38 éves new yorki író, Ariel Levy elhagyta Mongóliát 2012-ben, terhes volt, házas, pénzügyileg stabil, és sikeres. Egy hónap elteltével már semmi sem volt igaz ebből. Levy elmeséli, hogy hogyan épített fel egy nem szokványos életet, majd figyelte, hogy hogyan esik szét minden elképesztő sebességgel. Mint generációjából sokan, ő is foglalkozik azzal, hogy felújítsa a hagyományos szabályokat a munkáról, szerelemről és a nőiségről. "Azt akartam, amit mindenki: egy társat, akivel családot lehet alapítani, szerelmet, meglepő és fiatalos dolgokat, intimitást és autonómiát, biztonságot és kalandot, izgalmat és újdonságot, de nem lehet mindent megkapni."
Ebben a memoárban Levy lemont a kalandról és arról, hogy olyan nő legyen, aki szabadon megteheti amit akar. Saját története a rugalmasságról felejthetetlen portrévá válik.

 

2017.06.03. 10:05, Cee

'Little Italy" forgatási képek (05.30.)

Május 30-án újabb forgatási képek jelentek meg a 'Little Italy' című filmről, melynek munkálatai Torontóban, Kanadában zajlanak május 14. óta. Emma éppen Hayden Christensen társaságában motorozik a jelenetben. A galériában 33 db képet nézhettek meg róluk!

005wq.jpg006wq~0.jpg010wq~0.jpg019wq.jpg033wq.jpg027wq.jpg

2017.06.01. 20:05, Cee

Emma Roberts interjúja Joan Didionnal

Joan Didion írásait 18 éves koromban fedeztem fel, és azóta is rajongója vagyok. (Erről többet olvashattok az esszémben.) Ezért a lehetőség, hogy meginterjúvoljam őt a Belletrist számára megtiszteltetés volt. Néhány dolog közös bennünk: Kalifornia iránti szeretetünk, az írás, és a színészkedés.

Belemerültünk a beszélgetésbe az új könyvéről, a South and Westről. Az ikonikus szerzővel, és az én személyes hősömmel, aki az interjú során elárasztott bölcsességével, elkötelezettségével és élettapasztalatával.

Az írás kezdete

Emma: Milyen visszaolvasni a jegyzeteit? Néha, amikor megnézek egy filmet, amiben játszok, nem emlékszem a jelenet felvételére, vagy, hogy ilyen rész valaha volt a filmben. Volt olyan, hogy elolvasta a jegyzeteit és nem emlékezett rá, hogy ezt leírta?
Joan: Nem - mindenre emlékszem, amit leírtam valaha. Emlékszem, hogy olyan helyeken vagyok, ahol beszélni akarok, és szeretnék világos képet alkotni arról, ahol éppen vagyok. Érdekesek ezek a jegyzetek, mert visszaidézik a fiatalabb énem. Ám az az énem kevésbé érdekes, mint reméltem.

Emma: Melyik történt először? A gondolat, hogy megírja a South and West-et vagy először fellapozta a jegyzeteit, hogy 'talán van itt valami'.
Joan: Megnéztem a jegyzeteimet és arra gondoltam, hogy van itt valami. A legtöbb részét a jegyzeteknek már megírtam, de úgy érzem a tudáshoz nem kerültem közelebb.

Emma: Egy újságírónak nehéz 'megélni a pillanatot'? Számomra, mint színésznő nehéz, mert folyamatosan dolgozom, és a munka az életem. Azt hiszem arra gondolok, hogy az életed csak a tiéd?
Joan: Az életed mindig a tiéd, függetlenül attól, hogy hogyan használod. Nehéz megélni a pillanatot, mert szeretünk a távolból szemlélni.

Emma: A The Paris Review interjújában azt nyilatkozta, hogy, amikor kislány volt történeteket írt, de valójában színésznő akart lenni. Mi változott? Volt valaha meghallgatáson?
Joan: Azt hiszem ugyanolyan nyomás van rajtam írőként, mint színésznőként lett volna. A két tevékenység ugyanaz, hiszen mindkettő valamilyen expozícióval jár. Soha nem akartam színésznő lenni, még mindig az akarok lenni. A sacramentoi színházban játszottam néhány jelenetet. Semmi jelentőségteljes.

Emma: Azt mondta, hogy az írók mindig eladnak valakit. Az írással kapcsolatban az egyik félelmem, hogy ha írok valamit, azzal megbántok valakit, esetleg valakit, aki kedves számomra. Hogyan tudják az írók ezt összeegyeztetni? Önnek is vannak ilyen félelmei?
Joan: Ezeket a félelmeket el kell engedni.

Karakterépítés

Emma: A South and West-ben olyan régi képek vannak, amelyeket az édesapja készített önről, hogy láthassan önmagát időről-időre és azt mondhassa, hogy a képen lévő lány hasonlít rám. Most már nem érzi magát olyannak, mint a múltban? Ez olyasvalami, amin minden nő keresztülmegy, mert a fiatalság összekapcsolódik a szépséggel?
Joan: Az ifjúság és a szépség összekapcsolódásának nem sok köze van hozzá. Néha különbözőnék érzem önmagamtől a múltbéli énemet, de ez olyasmi, amin minden ember átmegy. Át kell mennünk rajta, különben megfulladunk.

Emma: A South and Westben azt írja: " Soha nem vártam, hogy a Gulf Coast-nál férjhez megyek." Talán azt gondolta, hogy nem fog férjhez menni? Azt hiszem a fiatalok könnyen elképzelik az esküvőjüket, de a házaséletet már nehezebben. Kényelmetlenül érezte magát azáltal, hogy úgy tekintenek önre, mint aki házas vagy nem házas?
Joan: Mindig szerettem volna megházasodni. Szerettem gondoskodni róla, és John is gondoskodott rólam. Soha nem érdekelt, hogyan látnak minket az emberek.

Emma: Van egy rész a California Notes-ban, ahol a kudarcokról, gyengeségekről és visszautasításokról ír. Mire gondolt? Esetleg arra, hogy ez egy kifejezettem nőies tulajdonság, hogy olyan könnyen fedezzük fel a hibákat és a kudarcokat?
Joan: Nem hiszem, hogy ez kifejezetten nőies vonás. Vannak jobb és rosszabb dolgok azok között, amiket a fejemben tartok.

Egyedülálló utazás

Emma: "Szerencsés voltam. 'Hajlamos vagy arra, hogy a szíved szabályozza a fejedet.'" Tudnom kell: hajlamos arra, hogy a szíve szabályozza a fejét?
Joan: Nem, nem hagyon, hogy a szívem szabályozza a fejemet - vagy legalábbis próbálom.

Emma: A California Notes-ban olyan nevelésről ír, amely a szokásostól eltér. Mi a helyzet ezzel a nem szokványossal? Ön szerint ez ajándék vagy átok? Különösen a nők számára.
Joan: Azt hiszem a szokatlan nem átok senkinek. Nem tudom, hogy rosszabb-e a nőknél. Ez egy szokatlan perspektíva.

Emma: A South and Westben az egyik kedvenc részem, amikor a Mississippi Broadcasters ebédlőjében van és hallotta, hogy egy nő azt mondja " soha nem voltam máshol, de el akartam menni". Nem igazán tudom hogy reagáljak erre. Amikor először olvastam szomorúnak találtam, de rájöttem, hogy nem hívta fel az írásmód a figyelmet arra, hogy sajnáljuk ezt a nőt. Azt hiszem az lenne a kérdés, hogy megkönnyebbült-e a The Gulf-nál való tartózkodás ideje alatt, olyan messze a "jó információforrásoktól"?
Joan: Nem találtam a déli helyet megnyugtatónak. Régen ott éltem, mint gyermek, de a későbbi visszalátogatások során nem éreztem magam otthon.

Emma: Van valamilyen utazás, amit azoknak javasol, akik "ki akarják tisztítani a fejüket"? Vagy ez túl nagy luxus, amikor sok a szabadidő?
Joan: Nem tekintem luxusnak. Számomra nem működött annak ellenére, hogy meg kellett tennem.

Emma: Mint valaki, aki szintén ír, meg kell kérdeznem: toll vagy ceruza?
Joan: Csak spirálozott jegyzetfüzeteket használtam és leírtam amit akartam. Tollat használok.

2017.05.29. 19:16, Cee

Új projekt: "Who We Are Now"

Még nem írtam bejegyzést Emma egyik legújabb filmjéről, amit már év elején le is forgattak. A film címe: Who We Are Now. A Metthew Newton által rendezett drámában kedvencünk Jess szerepét játsza, olyan sztárok mellett, mint Julianne Nicholson és Zachary Quinto.

A dráma középpontjában Beth áll, aki emberölés miatt került börtönbe. Egy fiatal ügyvéd, Jess segítségével mindent megtesz, hogy visszavegye fiát nővérétől, a 10 éves börtönbüntetése lejárta után.

A filmen jelenleg utómunkálatok zajlanak.

2017.05.28. 21:30, Cee

'Little Italy" forgatási képek (05.24.)

Néhány napja beszámoltunk róla, hogy Emma egy interjúban elmondta, hogy május 14-től új filmjét, a 'Little Italy' -t forgatja, melyben Hayden Christensennel játsza a főszerepet. A lesifotósok május 24-én meg is találták a forgatás helyszínét Torontóban, Kanadában. 12 db képet kapunk kedvencünkről.

012109.jpg009109.jpg006109.jpg00109.jpg007109.jpg002109.jpg

2017.05.27. 10:10, Cee

Amit Joan Didion jelent számomra - Emma Roberts esszéje

Amikor 18 éves voltam és New York Cityben laktam, találkoztam egy fiúval. A Gramercy Parknál volt egy lakása, ami furcsának tűnt számomra, mert azon a környéken vagyonos emberek éltek és csak felnőttek rendelkeztek kulccsal a parkhoz. Hét év telt el azóta, és most jövök rá, hogy a fiú biztosan nem volt felnőtt és a lakás sem az övé volt.

De nem ez a lényeg, mert abban az időben éreztem, tapasztaltam a legtöbb felnőtt dolgot. Kaliforniában nőttem fel, így New Yorkban mindig szabadnak és érettnek éreztem magam. Mivel a fiú író volt, megpróbált írni, valószínüleg rólam, gondoltam. Kiderült, hogy nem.

Joan felfedezése

Akárhogyis, ez a fiú adott nekem egy könyvet a könyvespolcáról. A könyv címe: Play It As It Lays. A szerző: Joan Didion. Korábban soha nem hallottam róla, de elkeztem olvasni.

Attól a pillanattól beleszerettem Joanba. Joan Didiont nem csak olvasod. Joan Didion információkkal tölti meg az életed. Olyan helyekre kalauzol el, mint Kalifornia, New York és Hawaii, másképp. Ő megváltoztatja a gyászt és a veszteséget is. Humanizál olyan hírességeket, mint John Wayne és Joan Baez. Arra kényszerít, hogy megértsd, hogy egy újságíró nem csak egy ember, aki híreket közöl, hanem valaki, aki történeteket mesél. Olyan érzetet kelt, mintha ő lenne a saját életének riportere.

Nem az egyetlen nő vagyok, aki ezeket a dolgokat gondolja Joanról és biztosan nem az utolsó. Van azonban egy részem, és úgy gondolom, minden embernek van egy része, aki Joant olvas, és azt gondolja, hogy ő a minden.

Igaz, először olvastam Joan Didiont, mert egy kedves fiú azt mondta, 17 vagy 18 évesen. Az a helyzet, hogy ebben a korban olyan dolgokat csinálsz, hogy az emberek egy bizonyos módon lássanak. Úgy gondolom, ez még 25-26 éves koromban is igaz.

Továbbra is olvasom Joant, mert szeretem az ő szemszögéből látni a világot. Úgy érzem tartozom annak a fiúnak, mert bizonyos értelemben Joan számomra a minden.

Csend volt. Valami valóságos történt: ez volt az élet. Ha tudta volna ezt tartani, képes lenne átvenni a játékot és helyesen cselekedni, bármit is jelentsen ez.

Ez az a vonal, amit az 1970-ben megjelent Joan Didion regényről hallottam. Ugyanebben az évben olyan utazást tett, amely a legújabb, South and West című könyve alapjául szolgált.

New Orleans

A 20-as éveim első felének nagy részét New Orleans-ban töltöttem, egy olyan városban, amelyet gyorsan megszerettem. Azt hiszem, bárki, aki New Orleansban töltött időt, egyetért abban, hogy egy más emberként hagyja el a várost.

A South and West című könyv New Orleanst írja le: 'A rosszindulatú és jóindulatú energia titkos forrása, a pszichikai központ." Úgy érzem, New Orleans egy olyan hely, amely megtalál, megragad és más irányba fordít.

Miután New Orleansban forgattam két szezont az Amerikai Horror Storyban és a harmadik még bizonytalan volt, akkor a The Garden District környékén sétáltam és hortelen késztetést éreztem arra, hogy kihirdessem a hűségemet e furcsa kis helyen. Fél város a vadnyugaton. New Orleans határozottam gyarmati, ahogy Joan fogalmaz. Megálltam az utcán és azt suttogtam: "Visszajövök, hamarosan találkozunk!".

Hat hónappal később visszatértem New Orleansba, hogy filmezzek.

Amíg New Orleansban voltam, úgy éreztem magam, mint egy külföldi. Furcsa volt, hogy vannak olyan emberek, akik egy házban éltek egész életükben, és ismerték a szomszédaikat. Úgy értem, tudtam, hogy ilyan dolgok léteznek, de valaki, aki 12 éven keresztül, évente 5 alkalommal költözött és iskolát váltott, és rengeteg házban élt Los Angelesben, nem voltam tisztában azzal, hogy mit jelent származni valahonnan, kötődni valahová. Nem tudtam, hogy az emberek minden szerdán a barátaikkal vacsoráznak a Clancy-ben és szombatonként isznak a verandán. Hogy az életük a hagyományon és a rutinon alapul.

Mivel gyerekként sokat költöztünk, nem tartoztam szorosan egy helyre sem. Minden alkalommal, amikor elköltöztünk, anyukám azt mondta: "Em, búcsúzz el a háztól!", és elhajtottunk a kocsifeljáróról. Most, az ágyamban, ami a Los Angelesben bérelt házamban van, nem tudok elaludni éjszaka, akkor becsukom a szemem és végigsétálok a francia negyeden, amíg el nem alszom.

New Orleansban be kellett állnom a déli időre, ami azt jelenti, hogy minden háromszor annyi ideig tart. Kávé, vacsora, jó reggelt, jó estét. Nincs olyan, hogy gyorsan. A város általában fagyos hangulatot generál bennem. 'Amikor visszatérek', mindent csak így hagyok ott. Mint egy babaház. Nagyon konfortos, hogy egy hely változatlan marad, amikor visszatérek. Ez megkönnyíti a távozást.

A South and West című könyve végén Joan tesz néhány megjegyzést a hírhedt Patti Hearst-ről, de valójában Kaliforniáról van szó. A hely, ahol élek és felnőttem. E könyv olvasásakor hajlamos vagyok arra gondolni, hogy az élet mások számára egyszerű. New Yorkban születtem, de a szívem, mint Joané is, nyugathoz húz. "Egyszerűen itt könnyű lennem, más helyen nem lenne könnyű." Joan Didion mágikus varázsa az, hogy segít megérteni az életed, otthonod, önmagad és pontosan ezt tette a South and West című könyvben is.

Amikor világossá vált, hogy a Belletrist megvalósul, el kellett döntenem, hogy melyik könyvvel kezdjünk. Tudtam, hogy a South and West 2017. márciusában jelenik meg, mert nyilván benne volt a naptáramban. Az az elképzelés azonban, hogy Joan Didionnal interjút készítsek, olyan dolog volt, amiről eddig csak álmodoztam. Olyan dolognak tartottam, ami soha nem fog megtörténni.

Nagyon ritka, hogy a dolgok a képzeletedől valósággá válljanak. Ám ez a ritka alkalom most megtörtént, elhoztam a Belletrist számára egy interjút Joan Didionnal. Örömmel oszton meg itt a bölcsességeit veletek, hogy emlékeztesselek a végtelen lehetőségekre, amelyek a könyvek világában rejlenek.

 

2017.05.25. 22:12, Cee

Hivatalos: vége a Scream Queensnek!

Várható volt, hogy nem lesz folytatása Ryan Murphy horror komédiájának, a Scream Queensnek, mely 2 évadot ért meg. Habár jóllehet a sorozat az utólagos megtekintések terén jól teljesített és rendkívül sokszor volt emlegetve a közösségi médián. A FOX is szerette, hogy a fiatalabb közönséget is megszólította.

Ám május 15-én Dana Walden és Gery Newman megerősítették, hogy Ryan Murphy antológia sorozata befejezte pályafutását. " Úgy érezzük ez egy komplett sorozat volt - mondta Newman. - Nem tervezünk visszatérni és több történetet mesélni. Ebben a szezonban nem fogjuk látni a Scream Queenst."

Sokáig azt mondták a FOX vezetői az újságítóknak, hogy a Scream Queens jövője még kérdéses, de felfelé áll a mutatója. A jelek szerint az év folyanán azonban lemondtak a sorozat folytatásáról, amikor több színész is más projektekbe kezdett. Keke Palmer a "Berlin Station" 2. évadát forgatja, míg Lea Michele egy ABC komédiában kapott szerepet.

Emma egy interjúja során (Kim Crawford Rose Launch eseményén adott interjút az EXTRA TV-nek május 9-én) tett egy sejtelmes megjegyzést arra a kérdésre, hogy visszatér-e az Amerikai Horror Story következő évadában. Így még reménykedhetünk, hogy látjuk kedvencünket egy Ryan Murphy sorozatban a FOX csatornán!

Címkék: Scream Queens
2017.05.22. 13:00, Cee

Új projekt: "Little Italy"

Emma május 9-én részt vett a Kim Crawford által szervezett Rose Launch-on, a Beverly Hills Hotelben. Itt készítettek vele egy interjút, melyben beszélt új projektjéről, a "Little Italy" című filmről, melyben Hayden Christensen oldalán fog játszani. A forgatás május 14-én kezdődött Kanadában.

Emma Roberts kedden este rózsaszín volt, részt vett a Beverly Hills Hotelben Kim Crawford partyán. A színésznő nemrég tért vissza New Yorkból, ahol részt vett a MET Gálán. "Örülök, hogy hazatértem" - mondta. "Ez egy szép nyári esemény, szemben New Yorkkal. Megkönnyebbülést érzek, mikor leszállunk a LAX-on, mint például: Oké, jól vannak a pálmafák!"

Roberts úgy tűnik készen áll a változásra, hiszen a Scream Queens forgatása után hajszínt váltott. " Amikor befejeztük a Scream Queenst meg kellett szabadulnom a szőke hajtól, mert Chanel (a karakterem) szőke volt. Meg kellett szabadulnom tőle, bár néha hiányzik."

Nemrég megalapította könyvklubját, a Belletristet, mely a "belle letters" szavakból tevődik össze. "Szeretek sokat olvasni és a könyvklub olyan mint egy baba. Azt szeretném, hogy, amit csinálok, az jó érzéssel töltsön el. Mindenki mindig kinevet, mert nyáron a legnagyobb táskám tele van könyvekkel, mert nem vagyok hajlandó rátenni őket az iPademre."

Ám Roberts nem tölt sok időt LA-ben. "Május 14-én filmet forgatni indulok Kanadába, "Little Italy" címmel, Hayden Christensennel. Ez egy romantikus vígjáték, a rendező Donald Petrie. Igazán szórakoztató film. Egyike azoknak, ahol nevetsz, sírsz, úgy érzem, nem láttam ilyen filmet az utóbbi időben.

"Billionaire Boys Club", amiben Ansel Elgorttal játszik és "Who We Are Now", melyben Julienne Nicholsonnal. "Nem tudom, hol fogják bemutatni a filmet, remélhetőleg egy fesztiválon. Ez teljesen más, mint amit eddig csináltam. Egy fiatal ügyvédet játszok, ez sokkal komolyabb, mint bármi amit eddig csináltam.

"Mindig megváltoztatom a hajam, a különböző szerepekhez különböző hajakat szeretek, hogy jobban érezzem magam a karakterben. Szeretem a barna hajat. A természetes színem piszkos szőke, ez jó ürügy arra, hogy befessem. A legközelebbi szín valami izgalmas lesz, például levendula."

2017.05.21. 11:00, Cee
 

SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - TUDJ MEG TÖBBET SELENA GOMEZ MAGÁNÉLETÉRÕL, SZERELMÉRÕL, CSALÁDJÁRÓL, KARRIERÉRÕL!    *****    HA TE IS IMÁDOD A ZÖLD ÍJÁSZ VILÁGSIKERÛ SOROZAT ELBÛVÖLÕ SZERELMESPÁRJÁT AKKOR ITT A HELYED! MAGYAR OLICITY SITE    *****    The Vampire Diaries & The Originals szerepjáték - ha kedveled a sorozatokat és írni is szeretsz, ne habozz!    *****    Rendhagyó kedvezményt ajánlok Nektek, Te monhatod meg, hogy mi legyen az ára. Pl.: Születési, párkapcsoklati, horoszkóp.    *****    KÖNYVismertetõk, kötelezõ olvasmányok    *****    BOOKFANCLUB -> A könyvek birodalma elvezet a képzelet csendes világába!<<-BOOKFANCLUB    *****    Ingyenes, korlátlan képfeltöltés!!! www.kepfeltolto.eu    *****    Autista - Állatbarát - Homoszexuális - Intelligens - Kívülálló - Mûvészlélek - Segítõkész - Toleráns    *****    Portálépítés és portáldíszítés kezdõknek és haladóknak! Rengetek leírás, JavaScriptek , CSS ,HTML kódok,Design!    *****    HAT ÉVE ONLINE! - LÁTOGASS EL MAGYARORSZÁG EGYETLEN MÛKÖDÕ SELENA GOMEZZEL FOGLALKOZÓ OLDALÁRA! - HAT ÉVE ONLINE!    *****    A SZULTÁNA: HÍREK - KÉPEK - SOROZATISMERTETÕK - TÖRTÉNELMI INFÓK - ÉRDEKESSÉGEK MINDEN MENNYISÉGBEN A SOROZATRÓL    *****    Bûbájos boszorkák - Charmed - Extrák - Érdekességek - Cikkek - Interjúk - Bûbájos boszorkák - Charmed - Charmed -Játékok    *****    Itt a nyár! Kivirágzott a mályva és a pipitér! Hogy mit szólt ehhez a két virágmanó? Gyere, és olvasd el a Mesetárban!    *****    STITCHERS - Magyarország egyetlen oldala a természetfeletti krimi-drámasorozatról! A Stitchers sorozatot megéri nézni!    *****    Nézz Élõ live filmet gportalon. Klikk klikk klikk.    *****    Gréti. 23. Egyetemista. Chevelle. Rap. Jégkorong. Ottawa Senators. Jean-GabrielPageau. Írás. Olvasás. Blog. (:    *****    Élõ live mozifilmek. Ha szereted a filmeket, sorozatokat, meséket akkor itt a helyed!    *****    Furry Fandom | Antropomorf Állatok | Furry Fandom | Antropomorf Állatok | Furry Fandom | Antropomorf Állatok    *****    ARIANA GRANDE TODAY - MAGYARORSZÁG EGYETLEN ARIANA GRANDÉVAL FOGLALKOZÓ HONLAPJA - TUDJ MEG RÓLA MINDENT    *****    KOSEMBLOG.GP//A MAGYAR "A SZULTÁNA" RAJONGÓI OLDAL//BY: KÖSEM// KOSEMBLOG.GP//MINDEN, AMI KÖSEM...