Ki ő?
Emma Rose Roberts 1991. február 10-én született New York-ban. Édesapja a híres színész, Eric Roberts. Emma karrierje 2001-ben kezdődött, amikor is megkapta a Betépve című filmben Johnny Depp lányának a szerepét. A Nincs mese című sorozatban énekelt és gitározott. Bemutatkozó albuma, az Unfabulous and More: Emma Roberts, amit 2005 szeptemberében kezdtek forgalmazni. Ezt követően számos filmben és sorozatban szerepelt: Sikoly 4, Rokonlelkek, Családi üzelmek, American Horror Story, Scream Queens.
TWITTER
 
Projektek

The Blackcoat's Daughter | 2017
Státusz: Kész
Szerepe: Joan
Típus: Film
Műfaj: Horror, Thriller

 

Amerikai Horror Story 7. | 2017
Státusz: Kész
Szerepe: Serena Belinda
Típus: Sorozat
Műfaj: Horror, Dráma, Thriller

 

Who We Are Now | 2017
Státusz: Kész
Szerepe: Jess
Típus: Film
Műfaj: Dráma

 

Billionaire Boys Club | 2018
Státusz: Utómunka
Szerepe: Sidney
Típus: Film
Műfaj: Életrajzi dráma

 

Little Italy | 2018
Státusz: Utómunka
Szerepe: Nikki Angioli
Típus: Film
Műfaj: Életrajzi dráma

 

 

Paradise Hills | 2018
Státusz: Forgatás alatt
Szerepe: Uma
Típus: Film
Műfaj: Fantasy

 

In A Relationship | 2018
Státusz: Kész
Szerepe: Hallie
Típus: Film
Műfaj: Romantikus

 

 

Belletrist Book Club | Könyvklub
Szerepe: Emma saját maga
Típus: Könyv
Műfaj: Vegyes


 

 

 
Elite

 

 
Chat

Az oldalt egy ember szerkeszti: Cee! A chatben kérlek ne szidd Emmát, a szerkesztőt vagy a honlapot! Ha kérhetem, akkor a hirdetést is mellőzzük!

 
Információ
Nyitás 2016. 09. 01.
Szerkesztő Cee
Téma Emma Roberts
Tárhely G-Portál - ♥ Sosugary
Design Linda
Egyéb kódok Gergő
Nyilatkozat! Az oldal nem áll kapcsolatban Emmával vagy a hozzátartozóival, munkatársaival, menedzserével. Ez csupán egy nonprofit rajongói oldal, hogy minnél többet megtudjatok a színésznőről. Az oldalon minden saját, eltulajdonítani szigorúan tilos! A más helyekről származó tartalom forrással megjelölt!
© 2016-2018 Emma Roberts Hungary
 
Hírek

Vogue Diary - Getting Ready for MET Gala

2017.05.06. 09:58, Cee

Emma Met Gálára való készülődését a Vogue követte figyelemmel, majd kaptunk hozzá egy rövid beszámolót, illetve néhány csodás képet is!

Amikor Emma Roberts fellépkedett a Metropolitan Museum of Art lépcsőjére, a Diane von Furstenberg által tervezett, vörös színű ruhájában, barna haját igazítva, az a fajta szépség áradt belőle, amit csak egy igazi álomcsapat képes létrehozni. Ez a 8. Met Gála a Scream Queens színésznője számára, aki a tökéletes smink érdekében felkérte Charlotte Tilbury-t, a hírességek sminkguruját. A Carlyle Hotelben folyt a készülődés.

Minden fókusz Emma csillogó, bronz színeket kapó szemére esett, amit egy fekete tusvonallal tettek még feltűnőbbé. Ajkaira májvaszínű matt rúzs került, az arccsontjára pirosítót és highlightert vittek fel, melyek tökéletes harmóniát sugároztak táskájával. A leopárd mintás köntöstől, a végső, tükör előtti ellenőrzésig láthattuk, hogy minden tökéletes, és Emma készen áll a divat legnagyobb éjszakájára.

C-1ogM9WAAAi0nU.jpg00462~0.jpg00162~0.jpg00662~0.jpg00962.jpg00762~0.jpg

Met Gálás megjelenés - Fanni írása

2017.05.05. 08:08, Cee
www.redcarpet-fashion.gportal.hu

Fanni oldala is beszámolt Emma Met Gálás megjelenéséről. Ha valaki lemaradt volna róla a sok Met Gálás poszt közepette, gondoltam elhozom ide is.

Emma Roberts szintén hivatalos volt a 2017-es Met Gálára, amit május 1-jén, hétfő este rendeztek meg a Metropolitan Museum of Art-ban, New Yorkban.

A 26 éves színésznő egy nagyon elegáns, de egyben fiatalos és játékos ruhát választott erre az alkalomra, amiben fantasztikusan nézett ki. Emma egy élénk piros, alakkövető és uszállyal kiegészített, finoman dekoltált, spagettipántos custom made Diane von Furstenberg estélyit viselt, amit csipke részletekkel díszítettek fel. A fiatal tehetség hozta a formáját és egy igazán hozzá illő, kacér és nőies darabban láthattuk, ami remekül állt neki, plusz még Chanel-t is sikerült megidéznie, vagyis a 'Scream Queens'-ben alakított karakterét, amit imádok. A piros színválasztás egyszerűen hibátlan volt és nagyon tüzes, a bőrszínéhez és a barna hajához is nagyszerűen illett, a kontrasztot alkotó pink stóla pedig hihetetlenül jól passzolt az egészhez és még játékosabbá és vidámabbá tették a végeredményt. Bár a témához nem sikerült megjelenítenie ezzel az estélyivel, viszont ettől függetlenül nagyon tetszett az egész, a fiatal tehetség pedig remekül eladhatóvá tette ezt az egészet és illett is hozzá. A szabásba szintén nem lehet belekötni, hiszen végig követte a tervezés Emma kecses alakját, így a vékony dereka és a formás csípője is tökéletesen ki lett emelve, illetve a dekoltázsára is felhívták a figyelmünket. A csipkés részletek pedig még izgalmasabbá és kicsit sejtelmesebbé tették a végeredményt. Szerintem egy teljesen váratlan, de nagyszerű megjelenést láthattunk tőle attól függetlenül is, hogy az avantgárd stílust nem sikerült megjelenítenie, viszont most festett a legdögösebben. A megjelenését egy pár Jimmy Choo magassarkúval, valamint Monique Pean ékszerekkel és egy piros-rózsaszín, bársonnyal borított Soirée Bag táskával tette teljessé.

Emma haja leengedve maradt, amit oldalt elválasztva és egyenesre beszárítva viselt a hátára omolva. A sminkje elég drámai és mutatós lett; a szemeit barna füstös sminkkel és műszempillával emelték ki, az arcára pirosítót és highlighter-t vittek fel, végül az ajkaira mályvaszínű matt rúzs került.

 

MET Gála (05.01)

2017.05.02. 21:08, Cee

Emma május 1-jén megjelent a Met Gálán, amit New Yorkban, a Metropolitan Museum of Art-ban rendeztek meg.
A szervezők minden évben meghatároznak egy témát, ami szerint fel kell öltözniük a vendégeknek, az idei gála témája az avantgárd stílus volt.
Emma egy piros, Diane von Furstenberg Custom Gown ruhát viselt a gálán, amihez piros Prada magassarkút és Diane von Furstenberg táskát választott. Kedvencünkről készültek képek, akkor, amikor elhagyta a hotelt New Yorkban, majd a fehér szőnyeges bevonuláson is.

0016~2.jpg0026~1.jpg0016~2.jpg0026~1.jpg0016~2.jpg0026~1.jpg

04961.jpg04561.jpg05661.jpg01761.jpg04461.jpg00361~0.jpg

redcarpet-fashion.gp - Fanni cikke

2017.05.01. 22:17, Cee

Emma Robertsről április 20-án, vagyis csütörtök délután készültek új paparazzi képek New Yorkban, amikor elhagyta a hotelt, ahol megszállt.

A 'Scream Queens' 26 éves színésznője egy nagyon egyszerű, de nagyszerű és stílusos szettben lépett az utcára, ahol fantasztikusan nézett ki. Emma egy kétrészes, királykék színű és nagyobb, arany gombokkal díszített Tory Burch összeállítást viselt a 2017-es tavaszi/nyári kollekcióból, ami egy rövid ujjú, finomkötött pólóból és egy hozzá passzoló, enyhén A-vonalú miniszoknyából állt össze. A színésznőről az idei Oscar és Vanity Fair Oscar parti óta nem nagyon hallottunk, legalábbis nagyobb eseményeken nem vett részt és az elmúlt pár hónapban az utcai szettjei sem robbantottak nagyot, de ezt most tényleg érdemes megemlíteni, mert tökéletes volt. A korához hibátlanul paszolt, ezen kívül nagyon sikkes és kacér volt, amit szintén imádtam és kellően izgalmas is, hála az élénk színeknek. A színválasztás is 10/10-es, a királykék egyszerűn gyönyörű és feltűnő árnyalat, ráadásul a színésznő világos bőrszínével és a sötétbarna hajával kiegészítve remekül nézett ki, plusz ehhez jöttek még az arany gombok, amelyek elképesztően jó kontrasztot alkottak az alapszínnel, így egyáltalán nem lehet erre semmi panaszom. Szerencsére ez a szabásra is elmondható; bár nem tudott semmi olyat mutatni, amit még nem láthattunk, viszont Emma vékony alakja nagyon szépen ki lett hangsúlyozva, így a dereka és a formás csípője is ki lett emelve, ezek mellett pedig a hosszú lábait is megvillanthatta, amelyekre egyébként a legnagyobb hangsúly is került. A megjelenését egy pár mesés citromsárga Giannico magassarkúval és fekete, színes csíkokkal díszített Mulberry táskával egészítette ki és tette teljessé. A haját egy középen elválasztott, laza és alacsonyabban elhelyezett, hullámos copfba viselte. Míg a sminkje nagyon minimalista és természetes lett; a szemeit vékony fekete tusvonallal és szempillaspirállal emelték ki, az arcát finoman bronzosították, míg az ajkaira rózsaszín rúzs került.

Emmáról április 24-én, hétfő délután is készültek lesifotók, szintén New Yorkban, amikor távozott az egyik hotelből és a 2017-es American Image Awards-ra sietett.

A fiatal színésznőt ez alkalommal egy igazán bohókás, fesztiválos stílusú, illetve kacér összeállításban láthattuk. Emma egy barna alapszínű és teljesen átlátszó, valamint pasztell színű virágmintákkal és lágy fodrokkal díszített Coach midiruhát viselt a 2017-es őszi/téli kollekcióból, ami mellé egy hasonló színvilágú, kockákkal díszített Coach kabátot párosított, ugyanebből a kollekcióból és ezt a vállaira terítve viselte. Bevallom nekem maga a ruha nagyon tetszett, de rendkívül sajnálom, hogy átlátszó formában viselte, ami alól az alsóneműje is teljesen kilátszott, ami számomra rontott a végeredményen és zavart is rendesen. Bár az igaz, hogy a tervezés alatt egy sötétebb barna Fleur de Mal body-t is viselt, de jobban tudtam volna örülni, hogyha egy szintén sötétbarna, teljesen alakkövető és kissé szoros midiruhát viselt volna, amivel nem csak visszafogottabb, de ízlésesebb is lehetett volna az összhatás. A színvilág ugyan őszies volt, de a halvány virágmintáknak köszönhetően ezen kicsit javítottak és a tavaszi hangulat is fellelhető volt benne, aminek kifejezetten örültem és ezek a meleg árnyalatok Emma világos bőrszínével is remekül mutattak, bár a sötétbarna hajához pont nem passzoltak, így jobban örültem volna, ha ezt a tervezést akkor viseli, amikor újból szőke fürtjei vannak, amivel szebb kontraszt jöhetett volna létre. A szabásba viszont nem tudok belekötni, mivel a színésznő vékony dereka és a csípője is nagyon jól ki lett emelve, illetve az átlátszó részek miatt a lábait is sikerült sejtelmesen megvillantania, illetve finoman a dekoltázsára is felhívták a figyelmünket. De a legjobban a kabát tetszett, ami a vállaira volt terítve amitől rögtön sokkal trendibb és sikkesebb lett a megjelenése. Kiegészítőként egy pár barna-fehér Malone Soulliers magassarkú szandált, fekete, virágokkal díszített Coach kistáskát, illetve Jennifer Fisher ékszereket választott. Emma haja leengedve maradt, amit középen elválasztva és lágy hullámokba viselt, viszont az arca mellett elhelyezkedő tincseket egy szoros fonatba készítették el, ezzel dobták fel a haját, amitől még bohókásabb lett az egész. A sminkje ismét visszafogott, de mutatós lett; a szemeit barna füstös sminkkel emelték ki, az arcát bronzosították, végül az ajkaira barna rúzst vittek fel.

Emma Roberts április 27-én, vagyis csütörtök este hivatalos volt a 'Dabka' premierjére, amit a 2017-es Tribeca Filmfesztivál alatt rendeztek meg New Yorkban és az SVA Theatre adott neki otthont.

A 26 éves színésznő erre az alakalomra egy nagyon elegáns, de a korának megfelelően kacér és kicsit bájos, valamint gót stíluselemekkel átölelt ruhában lépett a vörös szőnyegre. Emma egy fekete, átlátszó részletekkel kiegészített és tüllből készített, hosszú ujjú Philosophy miniruhát viselt a 2017-es őszi/téli kollekcióból. Nem fogom tagadni, hogy első látásra nagyon tetszett, de miután jobban szemügyre vettem egyre több és több hibát fedeztem fel benne, így ezt nem tudom a kedvenc megjelenéseim mellé sorolni sajnos, pedig a fiatal tehetség stílusát kifejezetten kedvelem. A legnagyobb problémám magával a ruha szabásával volt; kezdjük azzal, hogy a szoknya túlságosan is rövid volt Emma számára, illetve az egész túl magasan helyezkedett el, aminek köszönhetően olyan érzésem volt ezzel a babydoll ruhával kapcsolatban, mintha egy a gyermekrészen vásárolt ruhában mászkálna ezen vörös szőnyeges vetítésen a színésznő, és ez most nem egy dicséret számára. Ez mellett az sem hozott igazán lázba, hogy a fiatal színésznőkön/énekesnőkön már számtalanszor láthattunk ehhez hasonló, kicsit habos ruhákat (itt mos a 11-16 éves korosztályra gondoltam a fiatal címszó alatt), így az egész unalmas lett, valamint kicsit ódivatú is már számomra ez az egész. A színvilág sem volt nagy durranás, elég klasszikus és hétköznapi, sötét szín mellett tette le a voksát, ami ugye a fekete volt. Bár azt elismerem, hogy ez a kicsit gótosabb vonal jól áll Emmának, de ezzel a ruhával nem tudtam komolyan venni, valamivel többet és ennél kicsit merészebbet kellett volna mutatnia ahhoz, hogy szeressem ezt az outfitet tőle. A végeredményt egy pár fekete Tabitha Simmons magassarkúval, valamint Dana Rebecca ékszerekkel tette teljessé. A haja ez alkalommal teljesen leengedve maradt, amit oldalt elválasztva és egyenesre vaslava viselt a hátára omolva. A sminkje most kicsit sötétebb lett, de a klasszikus vonalat követte vele; a szemeit fekete, visszafogottan füstös sminkkel emelték ki, az arcát kontúrozták és pirosítót is vittek fel rá, míg az ajkaira élénk piros rúzs került.

 

Címkék: outfit stílus style

'Dabka' premier vetítés (04.27.)

2017.05.01. 18:47, Cee

Április 27-én rendezték a 'Dabka' című film premiervetítését New Yorkban, a Tribeca Film Festivál keretei között. A filmben Emma párja, Evan Peters főszerepet játszik, így természetesen ők is részt vettek a premieren. Emma egy fekete Philosophy di Lorenzo Serafini ruhát viselt, Tabitha Simmons magassarkúval és Proenza Schouler táskával. A párról készültek képek a megérkezéskor, majd a vörös szőnyegen is.

03859.jpg03459.jpg02159.jpg01459.jpg02159.jpg03459.jpg

01559.jpg01059.jpg01959.jpg01359.jpg00959.jpg02259.jpg

Neutrogena Kína - reklám

2017.04.29. 20:24, Cee

Az évek során Emma rendszeresen volt a Neutrogena termékek reklámarca. Így nem volt túl meglepő, hogy 2017-ben a kínai Neutrogena is készített kedvencünkkel egy videót. Emma nagyon bájos a kisfilmben, érdemes megnézni, valamit néhány BTS fotót is kaptunk a forgatásról!

C9uNVDiXoAAn833.jpgC9uNDKHXcAA6GT8.jpg00357.jpg00557.jpg00457.jpgC9uNQP-XgAU3m2_.jpg

Címkék: Neutrogena reklám

New Yorkban (04.26.)

2017.04.28. 21:08, Cee

Április 26-án lefényképezték Emmát és Evant a paparazzik New York utcáin. Kedvencünk sportosan volt felöltözve: egy New Balance sportcipőt, Fabletics leggingset, AGOLDE kabátot és n:Philanthropy pulóvert viselt, amihez Dior napszeműveget és Cuyana táskát párosított.

0054~1.jpg0064~1.jpg0094~1.jpg0304.jpg0234.jpg0254.jpg

 


A legfrissebb Anime hírek , mindennap anime ajánló , mondocon képek , és hírek. Csatlakozz közösségünkhöz!    *****    Rendelj bármilyen asztrológiai elemzést,júniusban Te mondod meg,hogy mennyit szeretnél érte fizetni!Várlak az oldalamon!    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    NÁLAM NINCSENNEK AKCIÓK, MINDEN ASZTROLÓGIAI ELEMZÉS "BECSÜLET KASSZÁS", A KONZULTÁCIÓ ÉS OKTATÁS INGYENES.    *****    **** Nokedli-lapja****Családi magazin****18-98 éves korosztály mindent megtalál itt, játékoktól a hírekig*****    *****    KÜLÖNLEGES AKCIÓ A CSILLAGJÖVÕ OLDALON JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A HOROSZKÓP MEGRENDELÉSEID ÁRA!    *****    Minden héten anime/managa hírek , minden nap Anime ajánlók , Mondocon hírek. Itt nem fogsz unatkozni!! :)    *****    KÜLÖNLEGES CSILLAGJÖVÕ AKCIÓ JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A SZÜLETÉSI HOROSZKÓP! VÁRLAK!RENDELD MEG MOST!    *****    Minimálbér és a garantált bérminimum összege 2019-ben    *****    Lépj be a lovak világába! Nevelj, versenyezz, szórakozz! Virtuális lónevelde, szerepjáték, olvasó sarok!    *****    Részletes születési horoszkóp, ajándék 3 év elõrejelzés, ingyenes konzultáció,tájékoztatás az oldalon! Rendeld meg most!    *****    A Világon egyetlen messengeren nézhetõ filmes oldal! NÉZZ FILMET FACEBOOK MESSENGEREN! Csatlakozz hozzánk!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Ayang - Avagy milyen is a világ az én szememmel    *****    KÉRDÕASZTROLÓGIA OKTATÁS AZT ALAPOKTÓL, SAJÁT TANULÁSI TEMPÓD SZERINT - CSAK ITT!    *****    Konyhatündér blog! Egészséges, gyorsan elkészíthetõ ételek. Recept blog    *****    Konyhatündér    *****    Nokedli lapja **** Családi magazin **** Minden ami érdekelhet 18-89 éves korodig ****    *****    Nokedli-lapja *** °_|_° *** Családi magazin *** --*** Mindenrõl olvashat itt ami érdekes lehet 18-98 évesig!! ******___******