//demilovato.gportal.hu/

Ki ő?
Emma Rose Roberts 1991. február 10-én született New York-ban. Édesapja a híres színész, Eric Roberts. Emma karrierje 2001-ben kezdődött, amikor is megkapta a Betépve című filmben Johnny Depp lányának a szerepét. A Nincs mese című sorozatban énekelt és gitározott. Bemutatkozó albuma, az Unfabulous and More: Emma Roberts, amit 2005 szeptemberében kezdtek forgalmazni. Ezt követően számos filmben és sorozatban szerepelt: Sikoly 4, Rokonlelkek, Családi üzelmek, American Horror Story, Scream Queens.
 
Navigáció

 

 
Projektek

Amerikai Horror Story 8. | 2018
Státusz: Forgatás alatt
Szerepe: Madison Montgomery
Típus: Sorozat
Műfaj: Horror, Dráma, Thriller

 

Who We Are Now | 2017
Státusz: Kész
Szerepe: Jess
Típus: Film
Műfaj: Dráma

 

Billionaire Boys Club | 2018
Státusz: Kész
Szerepe: Sidney
Típus: Film
Műfaj: Életrajzi dráma

 

Little Italy | 2018
Státusz: Kész
Szerepe: Nikki Angioli
Típus: Film
Műfaj: Életrajzi dráma

 

 

Paradise Hills | 2018
Státusz: Utómunkálat
Szerepe: Uma
Típus: Film
Műfaj: Fantasy

 

In A Relationship | 2018
Státusz: Kész
Szerepe: Hallie
Típus: Film
Műfaj: Romantikus

 

 

Belletrist Book Club | Könyvklub
Szerepe: Emma saját maga
Típus: Könyv
Műfaj: Vegyes


 

 

 
Elite

 

 
Chat

Az oldalt egy ember szerkeszti: Cee! A chatben kérlek ne szidd Emmát, a szerkesztőt vagy a honlapot! Ha kérhetem, akkor a hirdetést is mellőzzük!

 
Információ
Nyitás 2016. 09. 01.
Szerkesztő Cee
Téma Emma Roberts
Tárhely G-Portál - ♥ Sosugary
Design Linda
Egyéb kódok Gergő
Nyilatkozat! Az oldal nem áll kapcsolatban Emmával vagy a hozzátartozóival, munkatársaival, menedzserével. Ez csupán egy nonprofit rajongói oldal, hogy minnél többet megtudjatok a színésznőről. Az oldalon minden saját, eltulajdonítani szigorúan tilos! A más helyekről származó tartalom forrással megjelölt!
© 2016-2018 Emma Roberts Hungary
 
FRISS HÍREK
Friss bejegyzések
2018.12.09. 09:18
2018.11.16. 11:31
2018.11.14. 11:19
2018.11.12. 12:30
2018.11.10. 21:10
 

Valentine's Day

Eredeti cím: Valentine's Day
Magyar cím: Valentin nap
USA premier: 2010.02.12.
Műfaj: romantikus, vígjáték
Szerep: Grace Smart
Magyar premier: 2010.02.11.

A Valentin nap 2010-ben bemutatott amerikai film, amelynek a rendezője Garry Marshall, a producerei Mike Karz, Wayne Allan Rice és Josie Rosen, a forgatókönyvírói Katherine Fugate, Abby Kohn és Marc Silverstein, a zeneszerzője John Debney. A mozifilm a New Line Cinema gyártásában készült, a Warner Bros. forgalmazásában jelent meg. A Valentin nap 2010. május 18-án jelent meg DVD-n és Blu-rayen. Magyarországon 2010. június 16-án adták ki. A rendező, Gerry Marshall később olyan ünnepeket is filmre vitt hasonló módon, mint a NewYear's Eve és a Mother's Day.


1. kép: Emma Roberts a Valentine's Day című film still képén
2. kép: Emma Roberts a Valentine's Day című film forgatásán

A forgatások 2009. nyarán kezdődtek meg, melyet a lesifotósok végig figyelemmel kísértek, így rengeteg kép készült a kulisszák mögöttről és alkalmunk nyílt betekinteni a forgatás rejtelmeibe. A forgatások 2009. decemberében fejeződtek be.

Jessica Alba - Morley Clarkson
Jessica Biel - Kara Monahan
Bradley Cooper - Holden Wilson
Eric Dane - Sean Jackson
Patrick Dempsey - Dr. Harrison Copeland
Héctor Elizondo - Edgar Paddington
Jamie Foxx - Kelvin Moore
Jennifer Garner - Julia Fitzpatrick
Topher Grace - Jason Morris
Anne Hathaway - Elizabeth „Liz” Curran
Ashton Kutcher - Reed Bennett
Taylor Lautner - William „Willy” Harrington
Shirley MacLaine - Estelle Paddington
Emma Roberts - Grace Smart
Julia Roberts - Cpt. Katherine „Kate” Hazeltine
Taylor Swift - Felicia Miller

A Valentine's Day című film premiervetítése 2010. február 8-án volt, Los Angelesben, ahol a főszereplők is jelen voltak és végigvonultak a vörös szőnyegen. A londoni bemutató ugyancsak a stáb jelenlétében történt 2010. február 11-én.

Valentin-nap a szerelmesek ünnepe, ám ez a nap sem mentes a feszült pillanatoktól, fordulópontoktól. Új kapcsolatok születnek, és régiek érnek véget, egy már véget ért kapcsolat elejtett fonalát épp ma veszik fel. Szerelmek, szakítások, újrakezdések. Morley (Jessica Alba), Liz (Anne Hathaway), Reed (Ashton Kutcher), Holden (Bradley Cooper), Kara (Jessica Biel), Kate (Julia Roberts) és a többiek a szerelem csapdájába estek, és nem tudják, hogyan másszanak ki belőle.

A Valentine's Day című film a kritikusoktól negatív kritikát kapott. A Rotten Tomatoes oldalon 18 %-ra értékelték és 3,8/10-es értékelést kapott. Több vélemény szerint a film tele van romkom klisékkel és csupán a sok sztár jelenléte miatt érdemes megnézni. A rossz kritikák ellenére azonban egyértelműen nyereséges lett a film, hiszen 52 millió dollárból készült, a bevétel pedig ennek sokszorosa, 216,5 millió dollár lett. A szereplőket több díjra is jelölték (Emmát sajnos nem), melyek közül 4-et díjra is váltottak. (John Debney, Ashton Kutcher, Taylor Swift) Azonban Ashton Kutcher és Jessica Alba a legrosszabb színész/nő kategőriában is nyertek a Golden Raspberry Awards-on.


1. kép: Emma és Julia Roberts a Valentine's Day Los Angeles-i premierjén
2. kép: Emma a Valentine's Day londoni premierjén

Végezetül pedig itt található néhány fontosabb link annak érdekében, ha még többet szeretnétek megtudni a filmről a hivatalos IMDB oldalról, valamint a galériában rengeteg képet nézegethettek a forgatásokról, hivatalos poszterekről, stillekről. Továbbá a film előzeteséhez és online megnézéséhez is találtok linket.

 


Duguláselhárítás Debrecen    *****    Visszaszámlálás indul! A popzene 2018-as évét foglaljuk össze. Dalok, albumok, videoklipek.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Daisy Doveer - STAR STABLE ONLINE    *****    Aranysárkányok korának 617-edik esztendejében...    *****    If this is the end in fire we should burn together    *****    Keresett karakterek // Szerepjáték // Csatlakozz // Varázslat és Sárkányvér // Aneliath    *****    snowflakes in the wrong place    *****    ♛ ANELIATH ☉ varázslat és sárkányvér    *****    every monster was a (wo)man first    *****    Fedett lovardák,kör karámok, angol lovas bokszok, gép-takarmány tárolók gyártás,szerelését, építését vállaljuk!    *****    Meditációk az okkult életrõl    *****    SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP.SZEREZZ ÖRÖMET SZERETTEIDNEK KARÁCSONYRA,EGY SZEMÉLYISÉG ÉS SORS ANALÍZISSEL!VÁRLAK    *****    MINDIG SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP. Szerezz örömet SZERETTEIDNEK Karácsonyra egy tartalmas elemzéssel!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Tegyél egy próbát, én segítek az értelmezésben. Várlak!    *****    Rendelj szeretteidnek, asztrológiai elemzéseket, a 20-25 oldalas születési horoszkóp elõrejelzéssel,nagyon szép ajándék!    *****    Hamarosan, karácsony:rendelj, születési, elõrejelzési, párkapcsolati, fogamzási,hold horoszkópot, biotérképet ajándékba!    *****    szekelyhirdeto    *****    Te mit tennél, hogy a legnagyobb titkod, titok is maradjon?    *****    BLACK FRIDAY AKCIÓ!! Részletek ide kattintva!    *****    READ&SPEAK BLOG-Könyvek,filmek,sorozatok-Read&Speak Blog-rsblog.hu