//demilovato.gportal.hu/

Ki ő?
Emma Rose Roberts 1991. február 10-én született New York-ban. Édesapja a híres színész, Eric Roberts. Emma karrierje 2001-ben kezdődött, amikor is megkapta a Betépve című filmben Johnny Depp lányának a szerepét. A Nincs mese című sorozatban énekelt és gitározott. Bemutatkozó albuma, az Unfabulous and More: Emma Roberts, amit 2005 szeptemberében kezdtek forgalmazni. Ezt követően számos filmben és sorozatban szerepelt: Sikoly 4, Rokonlelkek, Családi üzelmek, American Horror Story, Scream Queens.
 
Navigáció

 

 
Projektek

Amerikai Horror Story 8. | 2018
Státusz: Forgatás alatt
Szerepe: Madison Montgomery
Típus: Sorozat
Műfaj: Horror, Dráma, Thriller

 

Who We Are Now | 2017
Státusz: Kész
Szerepe: Jess
Típus: Film
Műfaj: Dráma

 

Billionaire Boys Club | 2018
Státusz: Kész
Szerepe: Sidney
Típus: Film
Műfaj: Életrajzi dráma

 

Little Italy | 2018
Státusz: Kész
Szerepe: Nikki Angioli
Típus: Film
Műfaj: Életrajzi dráma

 

 

Paradise Hills | 2018
Státusz: Utómunkálat
Szerepe: Uma
Típus: Film
Műfaj: Fantasy

 

In A Relationship | 2018
Státusz: Kész
Szerepe: Hallie
Típus: Film
Műfaj: Romantikus

 

 

Belletrist Book Club | Könyvklub
Szerepe: Emma saját maga
Típus: Könyv
Műfaj: Vegyes


 

 

 
Elite

 

 
Chat

Az oldalt egy ember szerkeszti: Cee! A chatben kérlek ne szidd Emmát, a szerkesztőt vagy a honlapot! Ha kérhetem, akkor a hirdetést is mellőzzük!

 
Információ
Nyitás 2016. 09. 01.
Szerkesztő Cee
Téma Emma Roberts
Tárhely G-Portál - ♥ Sosugary
Design Linda
Egyéb kódok Gergő
Nyilatkozat! Az oldal nem áll kapcsolatban Emmával vagy a hozzátartozóival, munkatársaival, menedzserével. Ez csupán egy nonprofit rajongói oldal, hogy minnél többet megtudjatok a színésznőről. Az oldalon minden saját, eltulajdonítani szigorúan tilos! A más helyekről származó tartalom forrással megjelölt!
© 2016-2018 Emma Roberts Hungary
 
FRISS HÍREK
Friss bejegyzések
2018.12.09. 09:18
2018.11.16. 11:31
2018.11.14. 11:19
2018.11.12. 12:30
2018.11.10. 21:10
 

Wild Child

Eredeti cím: Wild Child
Magyar cím: Vadócka
USA premier: 2010.08.08.
London premier: 2008.08.15.
Műfaj: romantikus, vígjáték
Szerep: Poppy Moore
Magyar premier: 2008.

A Vadócka 2008-ban bemutatott amerikai/brit/francia romantikus tinivígjáték. A főbb szerepekben Emma Roberts, Alex Pettyfer és Natasha Richardson. A film amerikai tévés bemutatója az ABC Family csatornán volt, 2010. augusztus 8-án.


Emma Roberts és a főszereplők a 'Wild Child' című film still képein

A film forgatási helyszínei voltak: Cobham Hall, Kent, Balls Park, Hertford, Robin Hood's Bay, North Yorkshire és Haworth központi része, Angliában, az Egyesült Államokban, Los Angelesben. A közeli iskolákban tanuló gyerekek közül válogattak statisztákat a Balls Park-i jelenetekhez. Az Oxford University Lacrosse és a Cranbrook Lacrosse Club biztosította a lacrosse játékhoz a statisztákat és néhány játékvezetőt.
Emma Roberts befestette a haját sötétbarnára, és a film elején hosszú szőke parókát hordott. A „csomagolós buli”-t 2007. szeptember 4-én tartották Londonban, mielőtt a stáb egy része visszautazott Los Angelesbe, hogy befejezzék a filmet.

A Vadócka bemutatóját a Universal Pictures azzal ünnepelte, hogy egy színpadot állítottak fel Braeheadben, az Xscape épületben (Glasgow) 2008. július 30-án. A film sztárjai, Emma Roberts és Alex Pettyfer is jelen volt az eseményen.

Ez a film Natasha Richardson színésznő utolsó filmje tragikus halála előtt.

  • Emma Roberts - Poppy Moore
  • Alex Pettyfer - Freddie Kingsley
  • Natasha Richardson - Mrs. Kingsley
  • Georgia King - Harriet Bentley
  • Aidan Quinn - Gerry Moore
  • Kimberley Nixon - Kate
  • Linzey Cocker - Josie


Emma Roberts és Alex Pettyfer a 'Wild Child' című film dublini bemutatóján 2008. július 28-án

A filmet Nagy-Britanniában 2008. augusztus 15-én mutatták be. Franciaországban, Németországban és Oroszországban 2009 januárja körül mutatták be. A Universal Studios az Egyesült Államokbeli bemutatót 2009 nyarára tervezte, de ezt törölték és amellett döntöttek, hogy csak DVD-n mutatják be.

A Los Angelesben élõ, tizenhat éves és rettenetesen elkényeztetett Poppy Moore soha nem tudta, hol a határ. Mikor egy fényûzõ fruskaparti látványosan rosszul sül el, Poppy feldühödött õse áthelyezi a csemetét egy angol nevelõintézetbe, hogy egy kis fegyelmet tanuljon. Poppynak persze esze ágában sincs megjavulni, inkább rágyúr arra, hogy kicsapják. Igen ám, de az angol hidegvérrel megáldott diáklányok és tanárok nem hagyják, hogy egy amerikai hercegnõ csak úgy kijátssza õket. Poppy rádöbben, hogy lázadó magatartásával semmire sem megy, így aztán új barátaival és szobatársaival kidolgozza a tökéletes menekülési tervet, aminek aztán az lesz a vége, hogy el sem akar menni...

A Rotten Tomatoes filmkritikusokat összegző eredménye 42%, 24 vélemény alapján (ugyanitt a nézők értékelése: 70%). „Inkább közepes, mint vad. Ez a tizenéveseknek szóló komédia gyenge karakterekkel, gyenge rendezéssel és rossz viccekkel.” A Sun Online 2/5-re értékelte. Az Urban Cinefile kedvezőbbre értékelte: „A film őszinte és energikus, élénk, vicces, szellemes, karakterei rokonszenvesek.”

Végezetül pedig itt található néhány fontosabb link annak érdekében, ha még többet szeretnétek megtudni a filmről a hivatalos IMDB oldalról, valamint a galériában rengeteg képet nézegethettek a forgatásokról, hivatalos poszterekről, stillekről. Továbbá a film előzeteséhez és online megnézéséhez is találtok linket.

 


Duguláselhárítás Debrecen    *****    Visszaszámlálás indul! A popzene 2018-as évét foglaljuk össze. Dalok, albumok, videoklipek.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Daisy Doveer - STAR STABLE ONLINE    *****    Aranysárkányok korának 617-edik esztendejében...    *****    If this is the end in fire we should burn together    *****    Keresett karakterek // Szerepjáték // Csatlakozz // Varázslat és Sárkányvér // Aneliath    *****    snowflakes in the wrong place    *****    ♛ ANELIATH ☉ varázslat és sárkányvér    *****    every monster was a (wo)man first    *****    Fedett lovardák,kör karámok, angol lovas bokszok, gép-takarmány tárolók gyártás,szerelését, építését vállaljuk!    *****    Meditációk az okkult életrõl    *****    SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP.SZEREZZ ÖRÖMET SZERETTEIDNEK KARÁCSONYRA,EGY SZEMÉLYISÉG ÉS SORS ANALÍZISSEL!VÁRLAK    *****    MINDIG SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP. Szerezz örömet SZERETTEIDNEK Karácsonyra egy tartalmas elemzéssel!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Tegyél egy próbát, én segítek az értelmezésben. Várlak!    *****    Rendelj szeretteidnek, asztrológiai elemzéseket, a 20-25 oldalas születési horoszkóp elõrejelzéssel,nagyon szép ajándék!    *****    Hamarosan, karácsony:rendelj, születési, elõrejelzési, párkapcsolati, fogamzási,hold horoszkópot, biotérképet ajándékba!    *****    szekelyhirdeto    *****    Te mit tennél, hogy a legnagyobb titkod, titok is maradjon?    *****    BLACK FRIDAY AKCIÓ!! Részletek ide kattintva!    *****    READ&SPEAK BLOG-Könyvek,filmek,sorozatok-Read&Speak Blog-rsblog.hu